Hvad betyder volatilitet?

Hvad betyder lav, medium og høj volatilitet i forhold til online spilleautomater?

Når du spiller online spilleautomater, er du måske stødt på udtrykkene lav, medium og høj volatilitet. Men hvad betyder disse udtryk egentlig, og hvordan påvirker de din spiloplevelse? Det vil vi gerne forklare dig her, så du kan vælge de spil, der passer bedst til dine personlige præferencer og spillebudget.

Volatilitet, også kendt som varians, refererer til en spilleautomats risiko og udbetalingsmønstre. Det er en vigtig faktor at overveje, da det kan påvirke både hyppigheden og størrelsen af dine gevinster. Spilleautomater med forskellig volatilitet tilbyder forskellige spilleoplevelser, og her er, hvad du kan forvente af de forskellige typer.

Hvad betyder lav volatilitet?

Lav volatilitet er typisk kendetegnet ved, at man vil få en oplevelse af hyppige, men mindre gevinster. Disse spil er ideelle for spillere, der ønsker at spille længere tid med deres budget og nyde en stabil strøm af små gevinster. Lavvolatilitets spil er mindre risikable og er perfekte for begyndere eller dem, der foretrækker en mere afslappet spiloplevelse.

Hvis du spiller på en lavvolatilitets spilleautomat, kan du forvente at vinde mange små præmier, hvilket kan forlænge din spilletid og give en følelse af konstante belønninger.

Lav volatilitet


Spilleautomater med lav volatilitet

Eksempler på spilleautomater på pip.dk med lav volatilitet er:



Hvad betyder medium volatilitet?

Medium volatilitet er kendetegnet ved, at man oftest vil opleve en balanceret frekvens af gevinster. Det vil oftest være en blanding af både hyppige, små gevinster og flere, større gevinster. Spil med medium volatilitet udbetaler ikke så ofte som lavvolatilitets spil, men når de gør, er gevinsterne større. Denne type spil er for dem, der ønsker en god balance mellem risiko og belønning.

Medium volatilitet


Spilleautomater med medium volatilitet

Eksempler på spilleautomater på pip.dk med medium volatilitet er:



Hvad betyder høj volatilitet?

Høj volatilitet er kendetegnet ved, at man ofte vil opleve, at der er lidt længere mellem gevinsterne, men til gengæld er de større. Disse spil er for dem, der elsker spænding, og som er villige til at tage lidt større risici for at få chancen for de store gevinster! Højvolatilitets spil kan være intense, men de kræver også ofte, at du har en god portion tålmodighed og et større budget at spille for.

Høj volatilitet


Spilleautomater med høj volatilitet

Eksempler på spilleautomater på pip.dk med høj volatilitet er:



Hvor kan jeg se volatiliteten på et spil?

På pip.dk kan du altid se volatiliteten på de enkelte spil, når du klikker på den lille Info-knap i spiloversigten. Oftest vil volatiliteten også fremgå af spillevejledningen for det enkelte spil. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har yderligere spørgsmål.